Saturday, 18 October 2014

bertatih untuk menulis kembali





Bismillahirrahmanirahim..

Assalamualaikum wbt..

Subhanallah..Alhamdulillah..Allahuakbar..lamanya tak bukak blog yg satu ni..
rindunya kat zaman kampus..zaman PRK..zaman ditarbiah..zaman diherdik..zaman diketuk..zaman dipandang sebagai orang yang ada agenda..dan macam-macam lagi..

Allahuakbar..Allah Maha Besar..sekarang nuri dah berjaya menghabiskan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Teknologi Gas) baru je lepas majlis Konvokesyen ke-9 di UMP.. Excited sebenarnya dapat bukak blog ni walaupun dah lama tak bukak..Allah masih beri nikmat mengingati password dan username blog ni..walaupun dah lama tak terusik..jap sebelum kita melalut kepada bab yang lebih jauh..meh kita tgk siapa yang hadir time konvo nuri k..


ni la antara yang dtg time konvo nuri

Blog ni di "create" untuk nuri pandai menulis..pandai olah issue..pandai menyampaikan sesuatu perkara melalui tulisan..so here I come..lepas ni nuri cuba tidak akan aktif FB lagi..sbb banyak sangat bunyi dari pihak2 yang tidak menyukai nuri post2 status..xpe..kalau pasal Islam..psl benda berguna nuri update status FB..tapi kalau bab melalut..jom kita coret kat blog ni je..

*btw..alhamdulillah sekarang tengah sambung buat master in chemical engineering..haha inilah bila xde kawan yang nk bercakap..so nuri bercakap dgn mas cotek(tajuk master nuri sekarang)..xpun FB or blog je la..tp yg penting kisah cinta nuri dgn Maha Mencintai..still in private and confidential..Dia selalu respon dan bagi nuri benda yang terbaik dalam hidup nuri..Dia jugak pasti terima taubat nuri..walaupun nuri selalu buat dosa..

Allah Aku Cinta Kamu..


video




1 comment: